TOPOMATIKA, natančna industrijska 3D‑metrologija

Sejem tehnike 2018

Poleg že znanih modelov 3D-skenerjev ATOS in optičnih 3D-sistemov za merjenje oblik in dimenzij ter pomikov in deformacijGOM merilnih in inšpekcijskih mikroskopov Vision Engineering, trgalnih strojev Hegewald & Peschke, merilnih naprav za učvrstitev Witte Barskamp in kotička za programsko opremo Geomagic smo letos na Sejmu tehnike predstavili tudi nov optični merilni sistem nemškega proizvajalca GOM GmbH, ATOS 5.

ATOS 5 je nova industrijska merilna naprava za merjenje oblik in dimenzij. Predstavlja peto generacijo merilnih naprav ATOS in izstopa zaradi najhitrejšega skeniranja površine in točnosti pri večjih merilnih volumnih.
Poleg prve predstavitve industrijskega 3D-digitalizatorja ATOS 5 smo na Sejmu tehnike v Beogradu predstavili tudi:

Tako kot vsako leto smo si tudi letos razstavni prostor delili s partnerskimi podjetji iz 3D Grupe, klastera 3D tehnologija, in njihovimi priznanimi blagovnimi znamkami: Stratasys, EOS, Agie Charmilles, Baublys in Zortrax.

Več informacij o novem 3D-digitalizatorju ATOS 5 in ostalih izdelkih iz TOPOMATIKE ter izdelkih partnerjev iz 3D Grupe izveste na info@topomatika.hr

Za obisk najbolje opremljenega laboratorija za meritve v tem delu Evrope nam pišite na:

info@topomatika.hr


VSE NOVOSTI