TOPOMATIKA, natančna industrijska 3D‑metrologija

IRT forum

Prenesite svoj brezplačen izvod inšpekcijskega programa GOM Inspect

(Prosimo, da izpolnite vprašalnik podjetja GOM)

Na 9. Na industrijskem forumu IRT 2017 v Portorožu v Sloveniji, ki bo potekal 5. in  6. 6. 2017, bomo predstavili inovativne tehnologije znanih svetovnih podjetij GOM, GEOMAGIC, Hegewald & Peschke, KB Prüftechnik in VISION ENGINEERING, ki jih zastopamo v regiji. Obiščite razstavni prostor št. 3 podjetja TOPOMATIKA d.o.o., ki se nahaja na sredini velike dvorane (neposredno pred prostorom glavnega pokrovitelja), in pokazali vam bomo vse, kar vas zanima o izdelkih v naši ponudbi. Zainteresiranim za naše izdelke lahko zagotovimo brezplačne vstopnice.

Uporabo naših 3D-tehnologij v postopkih oblikovanja pločevine in določanju krivulje mejne deformabilnosti, nujne za optimizacijo orodij, bo predstavila Mihaela Volka iz podjetja Gorenje Orodjarna d.o.o. v predstavitvi »Pomembnost določevanja materialnih lastnosti pločevin v orodjarstvu« v dvorani 3, dne 6. 6. 2017, od 10.15 do 10.45.

Na zanimivih primerih iz industrijske prakse bo naša strokovna ekipa pokazala uporabo avtomatizirane 3D-optične metrologije. »Praktični primeri avtomatizirane 3D-optične metrologije v sodobni industrijskih proizvodnji« bo predstavil Josip Kos iz Topomatike d.o.o. v dvorani 3, 6. 6. 2017, od 10.45 do 11.15.

TOPOMATIKA redno razstavlja na forumu IRT – forumu znanja in izkušenj, namenjenemu predstavitvi dosežkov, inovacij in inovativnih rešitev v industriji in za industrijo, uporabi novih idej, konceptov, metod, tehnik in orodij v industrijskem okolju ter prenosu uporabnih znanj iz znanosti v industrijo. Tekom dolgoletnega sodelovanja na forumu smo številnim udeležencem predstavili inovativne 3D-tehnologije in primere njihove uporabe v industriji prek rešitev in predstavitev naših strokovnjakov in partnerjev, med katerimi bi še posebej izpostavili:

Pridružite se nam na največjem industrijskem forumu za izmenjavo znanja in izkušenj!

Za vse informacije in prijavo nam pišite na info@topomatika.hr ali nas pokličite na +385 1 349 6010


VSE NOVOSTI