TOPOMATIKA, natančna industrijska 3D-metrologija

Mednarodni sejmi in prireditve

Obvestite, da nas boste obiskali na sejmu in vam bomo zagotovili brezplačno vstopnico!

Pridružite se nam pri promocijah novih 3D tehnologij in metroloških rešitev. Obiščite naš razstavni salon na sejmih v regiji in naše partnerske salone v Evropi. Spodaj je seznam sejmov in dogodkov leta 2020, na katerih si lahko ogledate inovacije v živo in izdelke podjetij, ki jih predstavljamo, in izvedete več o naših 3D tehnologijah.

TOPOMATIKA:

Mednarodni sejem CONTROL 2020, ki bo predviden od 5. do 8. maja 2020 v Stuttgartu v Nemčiji, je bil prestavljen zaradi pandemije koronavirusa COVID-19 ter številnih drugih sejmov in srečanj, ki se jih redno udeležujejo in razstavljajo naši partnerji.

Sledite našim napovedim ali nas pokličite za informacije o dogodkih, kjer lahko spoznate nove 3D tehnologije in metro rešitve, ki jih distribuiramo.

Izkoristite priložnost in si oglejte najnovejše rešitve priznanih proizvajalcev: GOM, GEOMAGIC, Hegewald & Peschke, KB Prüftechnik, WITTE in VISION ENGINEERING.
Prepričajte se sami z zmogljivostmi in kakovostjo naših merilnih sistemov.
Pišite nam in prosite za informacije. Organizirajte strokovno predstavitev na naši stojnici ali razstavnem prostoru proizvajalca, lahko vam zagotovimo tudi brezplačno vstopnico na sejem!

Prijavite se na naše delavnice, seminarje in treninge!

Če vas zanimajo naši izdelki, nam to sporočite pravočasno in dobili boste brezplačne vstopnice za sejem.

Sprehodite se skozi prostorski razstavni prostor 3D – grozda 3D tehnologij, ki se nadaljujejo TOPOMATIKA d.o.o. , IZIT d.o.o. in TEHNOPROGRES d.o.o., v Celju leta 2017.

 

 

Vabimo vas tudi na virtualni sprehod skozi naš meroslovni laboratorij in demo center skupine 3D, kjer si lahko ogledate nekaj izdelkov, ki jih bomo predstavili na sejmu:

Za vse informacije in prijavo nam pišite na info@topomatika.hr ali nas pokličite na +385 1 349 6010


VSE NOVOSTI