Naprave za testiranje mehaničnih lastnosti

Zaprosite za informacije ali predstavitev, pošljite nam vprašanje ali komentar.

h&p
KB Pruftechnik

Za celovito razumevanje delovanja nekega izdelka je treba poznati njegovo točno obliko, material in odzivanje na zunanje mehanične in druge vplive. Nudimo vam vrhunske naprave in merilne sisteme, s katerimi lahko enostavno in natančno določite lastnosti želenih objektov.

Natančno merjenje in analiziranje oblik omogočajo optični 3D-sistemi nemškega podjetja GOM GmbH, mehaničnih lastnosti materialov trgalni sistemi Hehewald & Peschke, površinske trdote trdomeri KB Prüftechnik, metalurških lastnosti pa mikroskopi Vision Engineering.

Hegewald & Peschke je nemško podjetje, ki se že več kot 20 let ukvarja s proizvodnjo izjemno natančne opreme za merjenje in testiranje v industriji in raziskavah, opreme za metrologijo in testiranje materiala, avtomatiziranih sistemov in programskih paketov za testiranje mehaničnih lastnosti materialov, komponent in drugih izdelkov. Poleg serijske proizvodnje trgalnih strojev se ukvarjajo tudi z razvojem posebnih sistemov za testiranje, prilagojenih specifičnim potrebam, in pripadajočih komponent, kot so vrhunski optični video in laserski ekstenzometri. Poleg proizvodnje in razvoja se ukvarjajo tudi s storitvami, kot so namestitev, kalibriranje in modernizacija naprav za merjenje in testiranje materiala.

Vrhunski inovativni trdomeri zanesljive kakovosti nemške izdelave nemškega proizvajalca KB Prüftechnik omogočajo učinkovito in profesionalno testiranje trdote površin z vsemi standardnimi metodami testiranja po Brinellu, Vickersu in Rockwellu. Zaradi revolucionarnih tehnologij, kot so zoom objektivi, celovita programska oprema za analizo slik in inovativen sistem obremenitev, je najboljša programska oprema za vse uporabe, ki zahtevajo točnost, zanesljivost in visoko učinkovitost. Univerzalne trdomere nove generacije za območje testiranja od 0,2 do 3000 kg zaznamujeta posebna natančnost in ponovljivost meritev.

Naprave za testiranje mehaničnih lastnosti, trgalni stroji in trdomeri: