ZEISS METROTOM – 3D rentgenske meritve za zagotavljanje kakovosti

Kompjutorska tomografija CT naprava ZEISS METROTOM 1 773x580

Iščite ponudbo ali predstavitev, pošljite nam vprašanje ali komentar.

ZEISS METROTOM za industrijsko računalniško tomografijo

Z industrijskim računalniškim tomografskim sistemom ZEISS lahko sami uspešno izvajate meritve in preglede s samo enim rentgenskim slikanjem. Standardno sprejemljivo testiranje, natančno inženirstvo in prefinjen postopek umerjanja zagotavljajo sledljivost sistema. Linearna vodila in vrtljive mize izpolnjujejo tudi najvišje zahteve kupcev po natančnosti.

Družina ZEISS METROTOM že dvanajst let ponuja zanesljivo CT tehnologijo za nadzor kakovosti. Tretja generacija računalniške tomografije (CT) sistema ZEISS METROTOM 1500 je najboljši dokaz, da napredna in zanesljiva rentgenska tehnologija ni več le vizija prihodnosti.

Opravite preproste meritve s sistemom ZEISS METROTOM

Pregled kovinski del CT računalniška tomografija

Merjenje in pregled kompletnih komponent

ZEISS METROTOM je industrijski računalniški tomografski sistem za merjenje in kontrolo kompletnih komponent iz polimerov ali lahkih kovin. S tradicionalno merilno tehnologijo je bilo mogoče skrite strukture pregledati šele po dolgotrajnem in dragem procesu uničevanja komponente plast za plastjo.

Preprosto in natančno izmerite številne značilnosti

Sistem za računalniško tomografijo ZEISS METROTOM skenira številne značilnosti komponent v enem ciklu. Dobljene meritve so natančne in sledljive. Za razliko od kontaktnih merilnih metod ZEISS METROTOM veliko hitreje posname številne merilne točke.

Intuitivno rokovanje

Po kratkem tečaju uporabe programske opreme ZEISS METROTOM OS se operater usposobi za tomografijo in pregledovanje notranjosti komponent. Z ZEISS CALYPSO in GOM Volume Inspect lahko ocenite podatke CT. To omogoča ne samo reševanje merilnih nalog, temveč tudi analizo napak. Z ZEISS PiWeb je mogoče rezultate hitro združiti v eno poročilo o meritvah.

Celovita 3D analiza CT podatkov

Enostaven za uporabo, primeren tudi za začetnike, ZEISS INSPECT X-Ray programska oprema omogoča popolno 3D analizo CT podatkov. Geometrije, vdolbine ali notranje strukture in sklope je mogoče natančno analizirati. Na posameznih slikah prereza postanejo vidne tudi najmanjše napake, ki jih je mogoče avtomatsko ovrednotiti po različnih kriterijih. Prav tako lahko naložite podatke o več komponentah v projekt, izvedete analizo trendov in primerjate analizo s podatki CAD. Na ta način lahko natančno določite in dokumentirate kvalitete svojih komponent, in to v samo eni programski opremi.

Kalibracija DAkkS za večjo zanesljivost

Postopki CT pregleda so pogosto potrebni za višje standarde kakovosti v avtomobilski, medicinski ali farmacevtski industriji. Zagotavljajo objektivno, standardno skladno meritev delov v skladu z VDI / VDE 2630, del 1.3. Certifikat DAkkS je sprejet po vsem svetu, kar odpravlja stroške večkratnih ocenjevanj. Zdaj je kalibracija DAkkS na voljo tudi za računalniške tomografe serije ZEISS METROTOM 800 in 1500! Izkoristite njegove prednosti: prihranite stroške z večjim zaupanjem strank.

ZEISS METROTOM družina

ZEISS METROTOM 1

Kompjutorska tomografija CT naprava ZEISS METROTOM 1 773x580

ZEISS METROTOM 6 scout

ZEISS METROTOM 6 scout CT naprava

ZEISS METROTOM 800 130 kV

ZEISS METROTOM 800

ZEISS METROTOM 800 225kV HR

Metrotom 800 225 kV CT naprava

ZEISS METROTOM 1500

Metrotom 1500 ZEISS CT naprava