TOPOMATIKA, natančna industrijska 3D‑metrologija

Nov spletni seminar podjetja GOM/19. 7. 2018

Zaprosite za informacije o spletnih seminarjih in prijavi!

V številnih industrijah je za proizvodnjo končnega izdelka osnova primarno oblikovanje, vključno z na primer peščenim vlivom ali injekcijskim stiskanjem.

S specifičnimi postopki se iz surovine, ki nima specifične oblike, ustvari oblikovano, trdno telo. Ta postopek običajno sestavlja več korakov, od katerih vsak zahteva ustrezna orodja.  Pri uporabi orodij so prisotne faze sestavljanja, kot pri peščenih kalupih in odlitkih.

Da bi dosegli visok standard kakovosti končnega izdelka, je potrebna merilna analiza procesne verige, ne pa samo primerjava posameznih delov z njihovimi izhodiščnimi podatki, temveč tudi analiza montiranih sklopov z drugimi deli.

Na spletnem seminarju »How to Master Assembly Situations in Primary Shaping Processes«, ki je v angleščini in nemščini potekal 19. julija 2018, ob 9., 13. in 17. uri, je podjetje GOM pokazalo, kako analizirati montirane sklope več delov v primarnem postopku oblikovanja s pomočjo programske opreme GOM.  Seminar je vključeval naslednje teme:

  • Tipične pomanjkljivosti v primarnih postopkih oblikovanja
  • Evalvacija več delov v eni projektni datoteki
  • Medsebojno poravnanje različnih delov
  • Digitalni sklop
  • Analiziranje zračnosti med različnimi deli

Oglejte si posnetek spletnega seminarja v angleščini:

Udeležba na spletnih seminarjih je brezplačna. Prijavite se v spletnem brskalniku, ki podpira programski jezik JAVA, in povezavo odprete ob 9., 13. ali 17. uri. Registrirate se lahko do eno uro pred začetkom spletnega seminarja. Potrditev o prijavi in povezavo, na kateri si lahko ogledate spletni seminar, boste prejeli po e-pošti. Prav tako boste prejeli brezplačno predstavitev.

Za vse dodatne informacije se obrnite na nas:

digitalizacija@topomatika.hr

Za vse informacije in prijavo nam pišite na info@topomatika.hr ali nas pokličite na +385 1 349 6010


VSE NOVOSTI