Celovite programske rešitve GOM

Zaprosite za informacije ali predstavitev, pošljite nam vprašanje ali komentar.

GOM certified partner logo

GOM GmbH kot vodilni proizvajalec optičnih merilnih sistemov veliko pozornosti namenja tudi razvoju celovitih programskih rešitev – naj gre za programe za upravljanje, ki so sestavni del industrijskih merilnih sistemov GOM, ali samostojne programske pakete, ki so neodvisni od vira rezultatov meritev.

Koncept programske opreme na osnovi modula omogoča enostavno in neposredno nadgradnjo glede na zahteve in potrebe posameznega uporabnika – od potreb proizvodnega procesa do zahtev pri kontroli kakovosti.

Programi za upravljanje, ki predstavljajo celoto vsakega sistema GOM, zagotavljajo stabilno in optimizirano povezavo s strojno opremo GOM, saj obe komponenti izvirata iz istega podjetja. To prispeva k stabilnosti in zanesljivosti sistema, kar je že od nekdaj zaščitni znak podjetja GOM kot proizvajalca merilne opreme.
Redne posodobitve upoštevajo predvsem zahteve in želje uporabnikov ter razvoj strojnih in računalniških komponent in so del programske podpore, ki je uporabnikom na voljo tudi po izteku garancijskega obdobja.

Ker so optični merilni sistemi v nekaterih industrijah postali de facto standard in je to veliko ekspanzijo spremljala tudi vse večja potreba po hitri in učinkoviti izmenjavi ter predstavitvi informacij, je podjetje GOM na trgu predstavilo samostojne programske rešitve, ki so na voljo vsem uporabnikom ne glede na to, ali uporabljajo njihovo opremo ali opremo drugih proizvajalcev.

Z uporabo univerzalnih formatov zapisov 3D-podatkov je omogočena sistemska neodvisnost, kar je pri prenosu znanja in informacij ključnega pomena.

Merilna programska oprema in programski paketi GOM