ATOS for Education – komplet za pouk

Celoten izobraževalni paket za 3D-skeniranje in kontrolo ATOS for Education je celovit paket za teoretičen in praktičen pouk v šolah, visokošolskih ustanovah in na univerzah.

Izobraževalni paket podjetja GOM vključuje industrijsko strojno opremo in programsko opremo za 3D-skeniranje in kontrolo ter pripravljeno učno gradivo s podrobnimi dodatnimi informacijami za predavanja in laboratorijske vaje. Paket vključuje tudi odličen kontrolni program za študente, praktično usposabljanje za inštruktorje in strokovno podporo izkušenih inženirjev.

Vsebina paket ATOS for Education:

 • Industrijska strojna oprema ATOS Core in programska oprema za 3D-skeniranja in kontrolo
 • Pripravljene laboratorijske vaje
 • Učno gradivo s podrobnimi dodatnimi informacijami
 • Kontrolna programska oprema za študente z video navodili
 • Podpora:
  • Strokovna pomoč izkušenih inženirjev
  • Praktično usposabljanje za inštruktorje

Industrijska strojna oprema

Preverjen industrijski skener ATOS Core 3D z namiznim stojalom, računalnikom za obdelavo slik in programom GOM Scan tvori optimalen paket za izobraževanje, katerega cilj je, da 3D-skeniranje postane sprejet industrijski standard za povratni inženiring in zagotavljanje kakovosti.

Program za pregled – GOM Inspect

GOM Inspect je brezplačni programski paket za 3D-kontrolo in obdelavo poligoniziranih mrež, analizo oblik in dimenzij 3D-oblakov točk, prenos podatkov, pridobljenih s tridimenzionalnimi digitalizatorji, laserskimi skenerji, računalniškimi tomografi in drugimi podobnimi napravami, ter brskalnik za CAD in zapise programske opreme GOM. Priročniki in video vadnice uporabnikom korak za korakom pojasnijo program.

Učno gradivo, laboratorijske vaje

Paket ATOS for Education vključuje povsem razdelano gradivo za laboratorijske vaje. Moduli, pripravljeni za uporabo, omogočajo postopni uvod v optično metrologijo – od priprave merilnih projektov do popolne kontrole in poročanja. Poleg laboratorijskih vaj paket vključuje tudi dodatno gradivo za predavanja z več informacijami.

Moduli:

3D-skeniranje za povratni inženiring in hitro izdelavo prototipov

Ta model se osredotoča na 3D-skeniranje visoke kakovosti, obdelavo mrež in izvoz podatkov za programe povratnega inženiringa ter hitro izdelavo prototipov.

3D-skeniranje za 3D-kontrolo

V 3D-modulu za pregled je prikazen celoten postopek kontrole, vključno s strategijami usklajevanja, primerjavo s CAD-om, tolerancami položajev in oblik, kontrolo in merilnimi poročili.

Študiji in discipline

Optična metrologija in merilni sistemi GOM so vse pogosteje integrirani v učne programe univerz in ustanov za visoko izobraževanje.

Paket ATOS for Education se uporablja pri različnih programih študija in disciplinah, kot so:

 • Strojništvo/mehatronika
 • Inženiring
 • Industrijske merilne tehnologije
 • Dizajn in CAD/CAM

3D-skener ATOS je zanesljiva in učinkovita rešitev za različne uporabe, vključno s kontrolo kakovosti, povratnim inženiringom, hitro izdelavo prototipov, rezkanje in izdelavo orodij ter digitalno modeliranje in montažo.

Začetni izobraževalni paket

Education Starter Package podjetja GOM ponuja šolam, fakultetam, inštitutom in univerzam brezplačen uvod v optično metrologijo.

Paket vključuje učna gradiva in podrobne dodatne informacije ter program GOM Inspect z vzorci zbirk podatkov za obdelavo in analizo. Uporabniki bodo poleg tega prejeli še plakat o merjenju 3D-oblik in dodatno informativno gradivo: brošure in letake.

Prenesite svoj brezplačni izvod Education Starter Package podjetja GOM

Zaprosite za informacije ali predstavitev, pošljite nam vprašanje ali komentar.

GOM certified partner logo