ATOS Core – optični 3D-skener že od 25.000 € *

 

ATOS Core je specializiran za 3D-skeniranje majhnih in srednjih objektov, velikih do 500 mm. Uporablja preverjene prednosti sistema ATOS, kot sta tehnologija modre svetlobe in sistem stereo kamer GOM.
Senzor je osnova raznih meritev – od preproste 3D-digitalizacije do popolnoma avtomatiziranega merjenja in pregleda. Kompakten dizajn vključuje tudi dokazano tehnologijo ATOS Triple Scan. Poleg tehnologije stereo kamer GOM rešitev ATOS Core posamično uporablja tudi dve merilni kameri. Funkcija samonadzora konfiguracije stereo kamer zagotavlja točno in zanesljivo merjenje. Edinstvena tehnologija omogoča natančnost in lažje merjenje sijajnih površin, daje popolne natančne merilne podatke pri kompleksnih geometrijah in zahtevnih površinah. Tehnologija modre svetlobe, ozkopasovna modra svetloba iz projekcijske enote, omogoča natančno merjenje ne glede na pogoje osvetlitve v okolici. Te prednosti skenerja ATOS Core zmanjšajo število potrebnih posameznih skeniranj ter olajšajo upravljanje sistema
ATOS Core lahko izvede vrsto merilnih nalog – od enostavnega ročnega 3D-skeniranja do povratnega inženiringa, avtomatizirane metrologije in pregledov. Ker imajo ti nameni povsem različne zahteve, je rešitev ATOS Core na voljo v treh različnih linijah:

Essential Line

Ko gre za enostavno 3D-skeniranje, linija Essential Line zagotavlja popoln uvod v svet digitalizacije s preverjeno in dokazano kakovostjo podjetja GOM. Celoten paket sestavljajo senzorska glava ATOS Core, računalnik za obdelavo slik, kabli, oprema in pribor, ki se nahajajo v čvrsti, a lahki transportni torbici. Vključuje ustrezno operacijsko programsko opremo GOM Scan, ki se osredotoča na 3D-skene visoke kakovosti podatkov za aplikacije, kot sta povratni inženiring in hitra izdelava prototipov.

Professional Line

stomatologija_pProfessional Line je rešitev za kompleksne meritve. Poleg strojne opreme iz linije Essential Line vključuje tudi zmogljivo programsko opremo Atos Professional. Ta priznana merilna programska oprema in kontrolna programska oprema, ki se po svetu uporablja že vrsto let, vključuje številne inovativne možnosti in funkcije: Triple Scan, urejanje poligonskih mrež, parametrski pregled, poročanje, učenje z delom, skriptiranje, povratne in selektivne projekcije, dinamično referenciranje za merilno sondo, spremljanje in adapterje. Dodatni možnosti sta fotogrametrija in avtomatizacija s pomočjo rotacijskih mizic. Vsi, ki že uporabljate rešitev ATOS Triple Scan ali ATOS Compact Scan, pa lahko ATOS Core uporabite kot dodaten merilni volumen za specifične meritve.

Kinematics Line

Kinematics Line omogoča popolnoma avtomatizirano merjenje in pregled majhnih objektov. Povsem avtomatizirane rešitve, vključno z rešitvijo ATOS ScanBox in kompleti za motoriziranje, zagotavljajo večjo učinkovitost pri kontroli kakovosti in večjo produktivnost v industrijskih proizvodnih procesih. Merilne postopke in pozicije kontrolira programska oprema Atos Professional. Kinematics Line vključuje tudi virtualni merilni prostor (VMR). To omogoča varno načrtovanje, predstavitev in programiranje samodejnih meritev neposredno v programski opremi ATOS Professional.

* Neto maloprodajna cena za celoten sistem ATOS Core

– brez DDV-ja, pristojbin in stroškov dostave (FCA Braunschweig – Incoterms 2010).
Izključno za pravne osebe.

VIDEO: Grafični uporabniški vmesnik

VIDEO: Uvod v način delovanja sistema ATOS

VIDEO: Strategije skeniranja in merjenja

VIDEO: Večkratna ekspozicija in osnovna strategija merjenja

VIDEO: Parametri kakovosti meritev

Zaprosite za informacije ali predstavitev, pošljite nam vprašanje ali komentar.

GOM certified partner logo