Tečaji GOM

Podjetje GOM organizira usposabljanje v svojih povsem opremljenih centrih, in sicer v obliki enodnevnih in večdnevnih tečajev, ki jih je mogoče medsebojno kombinirati. Po celem svetu jih v nacionalnem jeziku izvajajo certificirani distributerji podjetja GOM po standardiziranem konceptu. Tečaje v hrvaščini izvaja podjetje TOPOMATIKA d.o.o.

Tečaji potekajo v našem laboratoriji, ki je opremljen z vso potrebno opremo in sistemi. Tečaje je mogoče na zahtevo stranke organizirati tudi na njeni lokaciji.

Uvodni seminarji GOM

Na voljo so v nekaj državah. Za Hrvaško in sosednje države jih organizira podjetje TOPOMATIKA d.o.o. Uporabnikom nudijo hiter in enostaven uvod v uporabo brezplačne programske opreme GOM Inspect in GOM Correlate.

Uvodni seminarji GOM Inspect

Z brezplačnim 3D-programskim paketom GOM Inspect je podjetje GOM GmbH omogočilo enostavno dostopnost programske opreme za obdelavo 3D-podatkov. GOM Inspect je odlično orodje za obdelavo poligonskih mrež (STL-datotek) in analizo oblik ter dimenzij ne glede na merilne sisteme.

Podjetje TOPOMATIKA vsako leto organizira enodnevne uvodne seminarje o uporabi programskega paketa GOM Inspect.

Cena:

890,00 kn + DDV na osebo. Cena vključuje delovno gradivo, prigrizek in kosilo. Člani klastera 3D Grupa ter zaposleni na fakultetah in šolah imajo 50-odstotni popust.

Bonus:

  • Brezplačen seminar za enega dodatnega udeleženca iz istega podjetja, če ima namestitev opreme GOM še veljavno podporo.
  • Vavčer za 20-odstotni popust za enkratno storitev 3D-skeniranja, ki velja za projekt po lastni izbiri, 12 mesecev od izvedbe seminarja.

Cilj seminarja se je naučiti uporabljati programski paket GOM Inspect za obdelavo poligonskih mrež in analizo oblik ter dimenzij na 3D-oblaku točk, pridobljenih z različnimi sistemi za digitalizacijo (skenerji), CT-napravami in ostalimi merilnimi napravami.

Vsebina:

  • uvod v uporabniški vmesnik programskega paketa GOM Inspect,
  • uvoz poligonskih mrež (stl), oblakov točk (ASCII), CAD-podatkov,
  • obdelava digitaliziranih podatkov: zapiranje lukenj, filtriranje (»smoothing«), reduciranje (»thinning«),
  • »Inspection workflow« – potek dela za analizo oblik in dimenzij: ujemanje rezultatov merjenja (BestFit, RPS, 3-2-1, Plane-Line-Point …), primerjava merilnih rezultatov z referenčnimi CAD-podatki, analiza presekov, izdelava poročil in izvor podatkov
  • »Inspection Modules« – evalvacija glede na CAD-podatke in 2D-risbe, analiza debelin stene, 3D-brskalnik
  • »Expert Modules« – napredne strategije ujemanja rezultatov, analiza GD&T, izvoz tabel …
  • Prikaz funkcionalnosti programskega paketa GOM Inspect Professional: funkcionalnosti »Parametric Inspection«, »Teaching by doing«, »Inspection planning«.

Termini in trajanje seminarjev

Seminar naj bi trajal en delovni dan.

Datumi: drugi ponedeljek v mesecu ali po dogovoru:

Načrtovani datumi seminarjev v letu 2020:

  • 6. 4. 2020.

Lokacija:

Laboratorij za meritve TOPOMATIKA d.o.o., Industrijska ulica 3, Novaki HR-10431, Sveta Nedelja, Zagreb (ali po dogovoru, izvedba je možna tudi na vaši lokaciji).

Informacije in prijava:

info@topomatika.hr ali +385 1 349 6010

Napredni tečaj: GD&T – z GOM na GPS

Na podlagi seminarja AUKOM GD&T, ne glede na merilni sistem, in v sodelovanju z dim GmbH, GOM ponuja izobraževanje za GD&T v programskem paketu GOM Inspect.

GOM seminari

Zaprosite za informacije ali storitve, pošljite nam vprašanje ali komentar.

GOM certified partner logo