Geomagic Design X

Geomagic Design X je programski paket za povratni inženiring, ki kombinira CAD-konstrukcijo s 3D-skeniranimi podatki, s čimer ustvari parametrizirane oblike, združljive s CAD-orodjem, ki ga sicer uporabljate. To omogoča:

  • Ustvarjanje CAD-modela na podlagi zgodovine prek hiararhije parametriziranih oblik
  • Modele je mogoče pretvoriti v nativne formate MCAD za SolidWorks, Creo, NX, Inventor, AutoCAD, CATIA in druge
  • Obdelavo oblakov točk, poligonizirane mreže, površine in solidov, vse v eni aplikaciji

Geomagic Design X omogoči, da so skenirani 3D-podatki koristnejši in bolj uporabni

Vsi 3D-skenerji kot rezultat skeniranja ustvarijo oblak točk ali poligonizirano mrežo, ki je uporabniki, navajeni pravih CAD-oblik, pogosto ne znajo prav dobro uporabiti. Prav tukaj na pomoč priskoči Design X, saj poveže ta dva različna pristopa in CAD-uporabnikom omogoči, da na podlagi skeniranih podatkov ustvarijo uporabne modele.

Najhitrejši način spreminjanja surovega skena v CAD-model

Pristop rešitve Design X je eden najhitrejših in najbolj točnih načinov, da iz surovih podatkov, pridobljenih s 3D-skeniranjem, dobimo dejanski parametrizirani 3D-model. Design X v primerjavi z uporabo klasičnih CAD-orodij za povratni inženiring prihrani čas.

Enostaven za učenje

Če delate s standardnimi CAD-orodji, lahko takoj začnete uporabljati Design X, saj je logika delovanja prevzeta iz delovanja tradicionalnih CAD-orodij. Uporablja znane funkcije in preskoči delovne procese, ki so povezani s počasnim postopkom urejanja poligonov in površin.

Zaprosite za informacije ali predstavitev, pošljite nam vprašanje ali komentar.

3D System Authorized Partner logo